top of page

Статистика новорічної ночі у Жмеринці


Статистика новорічної ночі у Жмеринці: вбивство жінки, 79 викликів швидкої, смерть рибалки та 2 пожежі!

* На перехресті вул.Одеської та вул. Павлова 31.12. жмеринчанин 1973р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, убив свою 39-річну подругу. Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Олександр Прозоровський, до кола підозрюваних одразу потрапив співмешканець загиблої. Чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини, зловживав алкоголем та часто бив жінку. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські затримали винуватця трагедії. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

* За словами головного лікаря ШМД Тетяни Кузьміної, у новорічну ніч на 4 бригади лікарів було потрійне навантаження: аж 79 викликів, серед яких: висока температура, переохолодження, інфаркт міокарда.

* 31 грудня 2015 року в с. Мартинівка Жмеринського району сталася загибель на місцевому ставку площею приблизно 80 га. Загиблим виявився житель с. Мартинівка гр. Гамарник Роман Миколайович, 1996 року народження. Причиною трагічного випадку стало необережне поводження на льоду під час зимової рибалки.

* Святкові дні не проходять спокійно для рятувальників, які завжди на варті спокою жителів Жмеринщини. Так, з початку 2016 року вже двічі тривожний виклик лунав у пожежно-рятувальному підрозділі м. Жмеринка. Пожежі виникали в с. Межирів та смт. Браїлів. Причинами загорань стали несправність димаря (смт. Браїлів) та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення (с. Межирів). На щастя завдяки швидкому реагуванню та професійному гасінню пожежі, травмованих та загиблих немає, матеріальні збитки, завдані пожежами склади близько 5 тисяч гривень.

Жмеринський районний сектор ГУ ДСНС України у Вінницькій області закликає жителів Жмеринщини дотримуватись правил безпечної поведінки на льоду та навчати свої дітей ще змалку, а також берегти себе і своїх близьких, дотримуючись правил пожежної безпеки!

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page