top of page

«ОСНОВНА МЕТА – ОХАЙНЕ ТА БЕЗПЕЧНЕ МІСТО»

20-го лютого відбулася інформаційна зустріч із суб'єктами господарювання міста за участю першого заступника міського голови Олександра Півнюка, начальника управління ЖКГ Оксани Романюк, начальника управління економіки Анатолія Коновала, начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора міста Юрія Шаплавського. Серед обговорених питань – дотримання Правил благоустрою міста, легалізація підприємцями найманої праці, зміни законодавства з оплати праці у 2017 році.

Як зазначила начальник управління ЖКГ Оксана Романюк, у 2011 році сесією міської ради були прийняті Правила утримання об’єктів благоустрою на території міста, у яких чітко прописано, хто повинен утримувати території загального користування, прилеглі території, обов’язки власників приватних домоволодінь та багатоповерхівок. Відповідно до Правил благоустрою території міста, підприємці зобов’язані на відстані 5-ти метрів прибирати сніг та лід, проводити підсипку біля своїх закладів – магазинів, торгових центрів, тощо. Якщо ці правила не виконуються, після попередження на власника накладається штраф у розмірі від 850 до 1700 грн. Якщо немає можливості зробити це самостійно, можна укласти договір з відповідною службою.

Головний архітектор міста Юрій Шаплавський звернув увагу підприємців на естетичний вигляд їх закладів, особливо навесні, встановлення урн для сміття, пандусів для людей з обмеженими фізичними можливостями і Попереджувальне маркування простору перед сходами для людей з вадами зору. Більш детально про бюджет громадських ініціатив, своєчасну виплату заробітної плати та відповідальність за впровадження господарської діяльності без реєстрації розповів начальник управління економіки Анатолій Коновал. Як наголосив перший заступник міського голови Олександр Півнюк – «Основна мета, яку прагне досягти влада, – охайне та безпечне місто!».

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page