top of page

ЛЮДМИЛІ МАЄВСЬКІЙ ДОВІРИЛИ ЗНОВУ ОЧОЛИТИ ГРОМАДСЬКУ РАДУ

Сьогодні, 24 лютого, в залі засідань міської ради відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Жмеринській міській раді. Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Твердохліб та начальник організаційного відділу Ірина Попік повідомили, що у цьому році 22 жмеринчанина виявили бажання представляти інтереси їхніх спілок, громадських організацій, товариств, тощо у стінах міської ради, беручи активну участь у щомісячних засіданнях.

Протягом двох років Громадську раду очолювала відома у нашому місті особистість – голова ГО «Центр захисту дітей-інвалідів» Людмила Маєвська. Під час свого звіту за проведену роботу Людмила Іванівна щиро подякувала усім учасникам Громадської ради за плідну працю і активну участь у різних благодійних акціях, «круглих столах», конференціях. Протягом звітного періоду учасники дорадчого виступали спонсорами міського фестивалю «Повір у себе», благодійних обідів та акцій для дітей-інвалідів, сприяли організації новорічних ранків для малозабезпечених дітей, відвідували багатодітні прийомні сім’ї та проводили зустрічі із батьками дітей з обмеженими фізичними можливостями, проводили соцопитування до Дня Незалежності, влаштовували благодійні концертні програми хору ветеранів «Надвечір’я», знайомили жителів міста через засоби масової інформації з діяльністю тих чи інших громадських формувань та багато іншого. За ініціативи голови комітету житлово-комунального напрямку Сергія Борщенка виходили на екологічні акції, суботники, за ініціативи голови соціально-гуманітарного напрямку Майї Орєхової вивчали особливості та проблеми медичної реформи та багато іншого. Найбільш активних членів було відзначено Подяками. Оплесками вітали представники різних інституцій громадянського суспільства доповідь Людмили Маєвської, високо оцінили роботу та одноголосно підтримали її кандидатуру на новий період – 2017-2019рр. Заступниками голови Громадської ради було обрано Оксану Роскошенко та Анатолія Ходюка, секретарем – Олену Михальчишену. Було прийнято рішення утворити 3 комітети та обрати активістів, які працюватимуть за напрямками, – соціально-гуманітарний знову довірили Майї Орєховій, житлово-комунальний – Володимиру Дацко, та економічний – Аллі Криворучко.

Збиратися на обговорення важливих у місті подій та питань вирішили кожну третю середу місяця, проте список представників громадянських інституцій ще не затвердили остаточно – залишили час до травня для тих, хто ще не встиг зареєструватися. Тому, якщо ви енергійні, повні сил, являєтеся головою квартального комітету, представляєте ініціативну групу, спілку чи громадську організацію і маєте бажання брати участь в обговорені важливих для міста питань, прагнете власним прикладом показувати результати роботи у команді та контролювати управлінські структури – звертайтеся до виконавчого комітету міської ради у каб. №18.

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page