top of page

У Жмеринці тривають роботи з благоустрою

На вулиці Шекінська, що у мікрорайоні Південно-Західний, протягом тижня здійснено капітальний ремонт дорожнього покриття. Фахівці ТОВ «Шляхбудматеріали» швидко та якісно відновили частину дорожнього покриття відповідно проектно-кошторисної документації. Виконроб Олександр Лавора розповів, що асфальтування здійснено у два етапи покриття – вирівнюючого та щебенево-мастильного асфальтобетону товщиною 3,5см. Як повідомила начальник управління ЖКГ Оксана Романюк, ремонт тротуару вздовж дороги буде можливий за умови заміни системи водопостачання, що належить підприємству БМЕУ.

Протягом тижня на вул. Свободи, Птахіна та Шекінській мале ремонтно-будівельне підприємство «Сільський будівельник» укладає тротуарну плитку під новими автобусними зупинками.

Ремонт каналізаційного колектора

Розпочато капітальний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Київська. Ремонтні роботи виконує ТОВ «Шляхбудматеріали», наразі від світлофору до центральної районної лікарні здійснено асфальтування вирівнюючого покриття. Узбіччя з двох сторін асфальтуватимуться після проведення робіт по заміні каналізаційного колектора вздовж дороги. Наразі проект по каналізації знаходиться на експертизі, після експертної оцінки буде оголошено конкурс на відбір виконавців. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Оксани Романюк, усі роботи планують завершити до кінця літа.

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page