top of page

Ми створили новий сайт Жмеринка.City

Усім привіт! Ми запустили Жмеринка.City – новий сайт про Жмеринку та район.

Ми – це «Жмеринська газета», дружня команда якої протягом 7 років працювала для вас у форматі друкованого видання. Ми успішно пройшли всі етапи роздержавлення комунальної газети і стали на самостійний шлях.

На сьогодні ми вже об’єднали на наших сторінках у популярних соціальних мережах понад 12 тисяч жмеринчан. А це означає, що ми не боїмося коментаря читача і сприймаємо конструктивну критику. Щоп’ятниці ми виходимо у світ у газетному форматі, щодня наповнюємо новинами наші сторінки у Facebook Жмеринка.City публікуємо для вас цікаві відеоролики про життя у місті на YouTube. Та відтепер завдяки підтримці Агенції розвитку локальних медіа «Або» ми маємо власний сайт Жмеринка.City.


Жмеринка – це місто контрастів... Місто, у якому цілодобово чутно стукіт залізничних колій, на платформах відчувається запах вареників, а сама назва часто згадується у сюжетах анекдотів. Тут серед білого дня можна зустріти хіпстерів, а вже ввечері місто може об’єднати міжнародний фестиваль Чайковського, який свого часу писав тут свої шедеври. Наші вулички дуже схожі на традиційні одеські дворики, а трохи далі від центру є справжня вулиця Дерибасівська. Така вона Жмеринка, і ми також є її частинкою.


У нашій команді є професійний фотограф, дизайнер, відеооператор та журналісти. Разом ми готові до співпраці зі всіма у сфері медіа.


Свіжі новини, цікаві історії, інтерв’ю, роз’яснення фахівців, відбірні фото, актуальні оголошення, відео та багато іншої корисної інформації – ви завжди знайдете у нас. Ми вам підкажемо розклад руху чи афішу на найближчий концерт, допоможемо придбати необхідний подарунок рідним і влаштувати дитину до дитячого садочку.

Якщо ви стали свідком важливої події або знаєте цікавого героя – пишіть нам у Facebook або на zhgazeta@gmail.com.


Ми вміємо робити круту рекламу. Промо-новини, банери, тести та інший контент, який ненав’язливо розповість про ваш бізнес, викличе емоції і запам’ятається!


Заходьте в гості: Київська, 1 А, телефонуйте (097) 56-33-204, (097) 758-94-86.


Гарних усім нам новин!

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page