top of page

ЖМЕРИНЧАНКА ДАЄ НОВЕ ЖИТТЯ СТІНАМ ПІД’ЇЗДІВ

Талановита та креативна жмеринчанка, жителька мікрорайону «ТЕЦ», дає нове життя стінам під’їздів у багатоповерхівці. Відома у місті художниця, учитель образотворчого мистецтва ЗОШ №3, Діана Годна зуміла добитися ремонту у під’їзді будинку №45, що по вул. Магістральна. «Керівник ТОВ «Управляючої компанії Жмеринського комбінату комунальних послуг» Віталій Стецюк надав матеріали для робіт у під’їзді, а наш майстер Дмитро Матковський здійснив ремонт, – розповідає дівчина. – Я вже давно хотіла вдихнути нове життя у стіни, які просто на очах розсипалися. Кілька мішків шпаклівки та фарби зуміли виправити ситуацію, а потім я із задоволенням розфарбувала стіну на другому поверсі».

Білу стіну прикрасив неймовірний малюнок із зображенням хлопчика – в точності схожого на синочка художниці – маленького Дмитрика, який із медведиком подорожує на повітряних кульках. Одразу після першого муралу сусіди почали просити Діану розмалювати й інші стіни на поверхах. Таким чином увесь під’їзд №1 сьогодні звичайним перехожим може нагадати справжній музей: яскраві квіти, метелики, вишуканий орнамент – усе зі смаком та любов’ю передає настрій обдарованої дівчини.

Такі приклади дійсно надихають та підтверджують, що лише спільними зусиллями ми можемо створити комфорт та затишок у рідному місті, мікрорайоні та власних домівках! А Діана тим часом передає естафету іншим будинкам, які ще мріють про ремонти та цікаві ідеї.

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page