top of page

78 РІДНИХ – У РОДИНІ ПАВЛЮКІВ!

Про представників родини Павлюків можна говорити годинами. Це надзвичайно дружня, щира та щаслива родина жмеринчан, яка на сьогодні складається із 78 (!) представників. Головною берегинею сімейного вогнища являється матуся 11-ти чудових дітей, бабуся 60-ти онуків та онучок та прабабуся 6-ти правнуків – Галина Михайлівна Павлюк. Ця прекрасна жінка у свої 70 радіє успіхам та досягненням своїх рідних, а напередодні Дня сім’ї, який відзначається по всьому світі 15 травня, ділиться маленькими секретами міцної і дружньої родини із нашими читачами.

«360 яєць, півмішка цукру, 50 пачок масла – саме стільки потрібно на місяць для однієї з наших 11-ти сімей, – розповідає старший син Андрій. – А на кожен день ще 3 буханця хліба та 5 батонів, а якщо це поїздка на шашлики, то варто запастися 8-ма кілограмами м’яса». Дійсно, прокормити таку кількість людей, здавалося б, непросто, але не тут! Вони усі зайняті працею, трудолюбиві та наполегливі. Серед них є представники різних професій: і будівельники, і підприємці, і комбайнери, і майстри, а частина жінок обрала шлях медичних сестер.

Найстарший син Галини Михайлівни Андрій з дружиною Вірою щасливі мати 11 діток, 3 зятя та 6 онуків – Каролінку, Софійку, Аніту, Еліну,Соломійку та Тимофійчика. Син Віталій з дружиною Оксаною виховують 6 діток, донька Діна з чоловіком Павлом радіють 2 діткам, син Дмитро і дружина Людмила виховують поки що одного синочка, донька Інна з чоловіком Русланом проживають у Вінниці та мають 3 дітей, син Богдан з невісткою Інною проживають у Канаді, радіють 7-ми діткам, Костик з Діаною виховують 6 дітей, а в Сергія і Олі – 4 діток, у Павла з Юлею – 3 діток, а в наймолодшого Володі і дружини Марини – 4 дітей. Ще одна донечка Таїса наразі ще незаміжня. Ось так, як різнобарвні квіти, сплетені в один міцний віночок, тримаються один за одного брати і сестри, донечки і синочки.

«Після смерті батька ми стали зустрічатися частіше, – ділиться Андрій Іванович, – у нас є традиція усім разом зустрічатися кожного місяця. У січні починаємо з маминої домівки, а далі приїздимо в гості до кожної із сімей по порядку». На запитання, у чому секрет такої дружної і великої родини, майже в один голос відповідають: «Ми вміємо підтримувати один одного, ділитися, співпереживати і допомагати!». Дійсно, тут не їдять цукерки чи морозиво самотужки, тут завжди діляться із близькими, і не лише чимось смачненьким, а й теплом своїх сердець. Кожен їхній ранок починається з молитви, а кожен вечір молитвою завершується. І в цьому їхня сила також, вони прагнуть добра один одному і вміють по-справжньому підставляти плече у хвилини горя. «Нещодавно у мене повністю згоріла покрівля будинку прямо серед ночі, загорілася сажа в комині і вогонь швидко перекинувся по всьому даху. За кілька днів мої рідні допомогли усе відновити, і це дійсно радує, коли є така потужна підтримка», – говорить Андрій Павлюк.

Є гарне прислів’я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок – навряд чи. Ось так і з сім’єю. Разом куди легше протистояти різним життєвим негараздам. Напередодні Міжнародного свята хочемо побажати усім сім’ям нашого міста любові, взаємодопомоги, затишку, і нехай ваші сімейні фотоальбоми без кінця наповнюються кадрами щасливих миттєвостей!


Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page