top of page

Сесія міської ради: депутати дійшли порозуміння


У конструктивному діалозі відбулося продовження 1-ї сесії міської ради 7 скликання у четвер, 19-го листопада. На початку засідання представники депутатського корпусу обрали постійні комісії міської ради. До складу депутатської комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики обрано: Юрія Заморського (голова комісії), Олександра Кубая, Святослава Ніколайчука, Руслана Пилявця, Ірину Попік, Олега Філатова. До складу депутатської комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, земельних відносин та охорони природи обрано: Анатолія Житницького (голова комісії), Володимира Бігаса, Василя Кожухаря, Віталія Кубая, Ольгу Пащук, Валерія Повишева, Юрія Сокуренка. До складу комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку обрано: Анатолія Коновала (голова комісії), Світлану Кару, Валерія Кушера, Юрія Світлака, Олександра Фурмана, Надію Чаленко. До складу комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я обрано: Богдана Боровського (голова комісії), Миколу Коряка, Володимира Мороза, Валерія Мазурова, Сергія Тумачка. До складу депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту увійшли такі депутати: Оксана Калінська (голова комісії), Оксана Березська, Тетяна Кісілюк, Олег Молдован, Валерій Кухар. До складу депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, містобудування, будівництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг обрано: Костянтина Сілецького (голова комісії), Бориса Василика, Віктора Дуфенюка та Анатолія Осаулова. Своїм рішенням депутати затвердили загальну чисельність виконавчих органів Жмеринської міської ради в кількості 120 осіб. У ході таємного голосування депутати обрали на посаду секретаря міської ради Олександра Мацеру. Олександр Анатолійович подякував колегам за довіру та пообіцяв плідно працювати і виконувати доручення від громади.

Більшістю голосів депутати обрали Олександра Півнюка на посаду першого заступника міського голови, Володимира Дудіка – на посаду заступника міського голови з питань культурної політики міста, начальника управління культури і туризму, а Віталія Молдована обрано керуючим справами виконавчого комітету. До складу виконавчого комітету міської ради увійшли: Анатолій Кушнір, Олександр Півнюк, Володимир Дудік, Олександр Мацера, Віталій Молдован, Юрій Андрушков, Оксана Кузевич, Валентина Репула, Світлана Сьомаш, Галина Безверхня, Зіновій Трахтенберг, Вадим Скиб’юк, Василь Сокуренко, Тетяна Дмитрик та Олександр Прозоровський.

Враховуючи звернення від освітян міста, народні обранці взяли до уваги пропозицію депутата Ірини Попік щодо внесення змін до бюджету на 2015 рік. Начальник фінансового управління Галина Безверхня доповіла присутнім про необхідність прийняття даного рішення. У ході голосування депутати провели перерозподіл видатків, збільшивши фінансування на оплату праці працівникам бюджетної сфери, на оплату енергоносіїв, теплопостачання, на реконструкцію теплопункту у школі-інтернат, на придбання новорічних подарунків усім дітям дошкільного та шкільного віку та ін. Також на засіданні було визначено розмір надбавок та преміювання працівників апарату органу виконавчої влади згідно чинного законодавства. Наприкінці засідання Анатолій Кушнір подякував за роботу, сумлінне виконання своїх обов’язків екс-секретарю Сергію Гриценку та екс-заступнику з питань економіки та соціальної політики Анатолію Білоусу. Більше деталей у рішеннях сесії на сайті Жмеринської міської ради.

Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА

Фото Костянтина ЯСТРЕБОВА

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page