top of page

Олександра Півнюка зареєстровано депутатом Жмеринської міської ради

Відповідно Постанов Жмеринської міської виборчої комісії Вінницької області

від 16.03.2017 року та 21.03.2017 року Олександра Васильовича Півнюка, 12.01.1985р.н. – громадянин України, освіта вища, член політичної партії «Нова політика» – зареєстровано депутатом Жмеринської міської ради 7-го скликання.

Нагадаємо, що відповідно рішення 19-ї сесії Жмеринської міської ради від 23 лютого на посаду першого заступника міського голови затверджено Олександра Фурмана, також його обрано до складу виконавчого комітету Жмеринської міської ради. Згідно ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад» у такому разі Олександр Борисович не має право суміщати посаду на державній службі із виконанням депутатських повноважень. Відповідно закону, до складу депутатського корпусу визначається наступний за черговістю кандидат у депутати від цієї ж місцевої організації партії.

Наступним у списку партії «Нова політика» представлено Олександра Півнюка. Відповідно постанови міської виборчої комісії кандидатуру Олександра Васильовича одноголосно затверджено до складу депутатського корпусу Жмеринської міської ради 7-го скликання.

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page