top of page

МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН НОСИТИМЕ ІМ’Я НАШОГО ЗЕМЛЯКА, ГЕРОЯ УКРАЇНИ В’ЯЧЕСЛАВА СЕМЕНО

Могилів-Подільському прикордонному загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, що дислокується на Вінниччині, присвоєно ім’я Героя України, нашого земляка старшого лейтенанта В’ячеслава Семенова. Відповідний Указ №233/2017 23-го серпня підписав Президент країни Петро Порошенко.

«З метою увічнення пам'яті Героя України, старшого лейтенанта Семенова В’ячеслава Анатолійовича, ураховуючи його особливі заслуги перед Батьківщиною, виняткову мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зважаючи на високий професіоналізм, зразкове виконання поставлених завдань особовим складом Могилів-Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України», – йдеться в Указі глави держави.

Нагадаємо, що В’ячеслав Семенов народився 23 липня 1969 року у м.Жмеринка, навчався у школі №6, з 1987 по 1989 роки проходив строкову армійську службу. У 2005 році закінчив Вінницький політехнічний інститут, а з 2001 року працював на залізниці. У серпні 2014 року був мобілізований на посаду заступника начальника першої прикордонної застави Могилів-Подільського прикордонного загону. У лютому 2015 року В’ячеслав був смертельно поранений під час бою на контрольному блокпості поблизу Дебальцевого.

Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page