top of page

УВАГА КОНКУРС! «МОЛОДА ЛЮДИНА РОКУ-2018»

Відповідно до розпорядження секретаря міської ради від 04.06.2018 року

№ 105, розпочинається щорічний міський конкурс «Молода людина року».

З умовами конкурсу можна ознайомитись в

«Положенні про ІХ міський конкурс «Молода людина року»

П О Л О Ж Е Н Н Я

про ІХ міський конкурс

«МОЛОДА ЛЮДИНА РОКУ»

І. Загальні положення

1.1. Міський конкурс «Молода людина року» (далі - Конкурс) проводиться відповідно до Закону України від 05.02.1993 року № 2998-ХІІ «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 року № 148 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016-2020 роки та рішення 2 сесії міської ради 7 скликання від 18.12.2015 року № 35 «Про затвердження міської програми «Підтримка молоді до 2020 року» з метою відзначення досягнень молоді у різних сферах суспільного життя, заохочення її до активної участі у громадському житті міста.

1.2. Звання «Молода людина року» присуджується молоді, особливі досягнення якої сприяють розвитку суспільно-економічного життя міста та розбудові України.

1.3. Конкурс проводиться у 10 номінаціях:

«Відкриття року в галузі культури і мистецтва»

«Відкриття року в галузі спорту»

«Відкриття року в галузі освіти»

«Молодіжний лідер року»

«Молодий державний службовець року»

«Молодий представник робітничих професій року»

«Молодий медичний працівник року»

«Молодий працівник правоохоронних органів»

«Молодий військовий року»

«Молодий підприємець року»

1.4. Критерієм визначення лауреатів є соціальна вагомість сукупних досягнень кандидатів у відповідній галузі протягом календарного року від дня проведення минулорічного Конкурсу. При цьому можуть враховуватися досягнення кандидатів за попередні роки.

ІІ. Умови та порядок проведення Конкурсу

2.1. Міський конкурс «Молода людина року» проводиться щороку в червні місяці з нагоди відзначення Дня молоді в Україні.2.2. У Конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років, які проживають та зареєстровані у місті Жмеринка Вінницької області.

2.3. Підприємства, установи, організації, відповідно до запропонованих номінацій, визначають претендента на присвоєння звання «Молода людина року» і подають до 16.00 год. 27 червня 2018 року відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради (вул. Київська, 1а, тел. 5-09-93) наступні документи:

- клопотання колективу про присвоєння звання «Молода людина року» від організації, що висуває кандидата згідно з додатком 1;

- довідку про кандидата, його діяльність, досягнення у попередньому році та вагомі досягнення за минулі роки згідно з додатком 2;

- характеристику-рекомендацію на кандидата з повним зазначенням його посади (класу, курсу, факультету, рангу тощо);

- ксерокопію паспорту та ідентифікаційного коду;

- 1-2 фото кандидата в електронному вигляді.

2.3. Документи-подання кандидата на присвоєння звання «Молода людина року» приймаються тільки за підписом керівника підприємства, установи, організації.

До зазначеного вище переліку документів можуть додаватися інші матеріали, які допоможуть розкрити досягнення кандидата та його соціальну вагомість (копії нагородних листів, сертифікатів, фотографії з місця роботи, навчання тощо).

ІІІ. Організаційний комітет по проведенню Конкурсу

3.1. З метою організації та проведення ІХ міського конкурсу «Молода людина року» утворюється організацій комітет.

3.2. Персональний склад організаційного комітету затверджується розпорядженням міського голови. Члени комітету беруть участь у підготовці та проведенні Конкурсу на громадських засадах.

3.3. Організаційний комітет забезпечує прийняття та розгляд документів, зазначених у пункті 2.2 цього Положення.

3.4. Організаційний комітет визначає дату, місце та забезпечує проведення урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу «Молода людина року».

3.5. Рішення організаційного комітету про нагородження переможців Конкурсу приймається на засіданні комітету і оформлюється протоколом, який підписує голова або його заступник, що веде засідання.

IV. Нагородження переможців Конкурсу

4.1. Нагородження переможців Конкурсу відбувається під час урочистої церемонії, дата і місце проведення якої оголошується додатково.

4.2. Переможці нагороджуються дипломом, пам’ятною статуеткою та цінним подарунком. Підставою для вручення диплома та подарунків є список переможців Конкурсу, який затверджений розпорядженням міського голови відповідно до протоколу засідання оргкомітету.


Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page