top of page

Нашу сім’ю врятував лікар швидкої зі Жмеринки

Це був звичайний квітневий ранок, дружина з чоловіком пішли за покупками на місцевий продуктовий базарчик у Жмеринці, але раптом сталося нечуване. Ноги у Володимира підкосилися і він впав без ознак дихання на землю. Олена за лічені секунди зрозуміла, що серце її чоловіка зупинилося, і обличчя вже починає змінювати свій колір.

«Я не можу передати свої відчуття у ті хвилини, це було дуже страшно і так раптово. Перехожі викликали швидку, почали робити масаж серця та штучне дихання, однак жодних ознак життя не було, – розповідає пані Олена, – Коли на місце прибув лікар швидкої допомоги, він оперативно і якісно почав виконувати реанімаційні дії, а також підключив дефібрилятор. В одну мить він промовив: «Усе! Запустили!». Він мав на увазі те, що серце почало битися, але між словами «усе» і «запустили» здавалася ціла вічність… Я думала, що втрачу коханого назавжди…». Сьогодні подружжя Дубчак дивляться у блакитні очі один одного і все частіше піднімають їх до небес, дякуючи Господу за життя, і також їхньому ангелу-охоронцю – Олексію Ліщишену, лікарю Жмеринської станції екстреної медицини. Це була раптова серцева смерть, яку він, як справжній професіонал, зумів подолати!

«Ми безмежно вдячні лікарю, а також щасливі, що він став переможцем міського конкурсу «Молода людина року-2018». Про таких людей нам усім треба говорити, а ми його згадуємо ще й у своїх молитвах!».


Автор блогу
Рекомендовані посилання
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Коментуйте подію у соціальних мережах
  • Facebook Social Icon
  • Odnoklassniki Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page